30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30/08/2017

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. İlk olarak Terme Kaymakamı Emin ALICI, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Talip SEVİM,  Belediye Başkanı Şenol KUL tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler 30 Zafer Bayramı ile ilgili şiirler okudu. Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Erkan BOZ tarafından günün anlamını içeren konuşma yapılmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Kutlama programı daha sonra Kaymakamlık Binasında devam etti.  Kaymakam Emin ALICI, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Talip SEVİM, Belediye Başkanı Şenol KUL, askeri ve mülki yetkililer, tebrikleri kabul etti.