Başkan Kul Hız Kesmiyor!!

06/02/2019

Terme’de çalışmalar son sürat devam ediyor!!

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kul, “Göreve gelmeden önce, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Bu sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. 5 yıl önceki Terme İlçesi ile şu anki Terme İlçesi arasında ciddi bir fark var.” dedi.

Terme Belediyesi mahallelere yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerlerini adeta abad ediyor. Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Terme Belediyesi, yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Kul, ilçenin Bahçelievler ve Kazımkarabekir Paşa mahallesinde devam eden yol ve üst yapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

MAZERET DEĞİL, HİZMET ÜRETTİK

Çalışmaların birçok noktada hummalı bir şekilde devam ettiğini anlatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Geride bıraktığımız görev sürecimizde elde ettiğimiz belediyecilik başarılarımızla hem yol yaptık, hem hizmet ürettik hem de gönülleri kazandık. Bu anlamda mazeret değil, hizmet ürettik. Termemizi yarınlara hazırlayarak ve çocuklarımıza yaşamaktan gurur duyacakları bir şehir bırakacağız. “dedi.

31 MART SABAHINA KADAR..

Yeni Türkiye yolunda yapılacak doğru hamlelerle Terme'yi modern şehirlerinden biri haline getirmek istediklerini söyleyen Başkan Kul, " Terme’de göreve geldiğimiz ilk günden beri bana gönüllerini açan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ziyaret etmediğimiz mahalle, cadde ve sokak kalmadı. Kimseye ayrımcılık yapmadan, insanlara hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyor, onların dualarını alma kaygısıyla güler yüzle ve fedakarca çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız 31 Mart sabahına kadar bu hızla devam edecek” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN HAYIRLISINI DİLEDİM..

“Kozluk Belediye Başkanlığı ile birlikte Allah bize bu şehre 10 yıl Belediye Başkanı olarak görev yapmayı nasip etti” diyen Başkan Kul, “Çok sayıda hizmeti Terme halkının kullanımına sunduk, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Allah´tan her zaman hayırlısını istedim, şehrimiz içinde hayırlısını temenni ediyorum. Bundan sonra hakımızdan beklentimiz dua etmeleri. Nisan ayına kadar kalan hizmetlerimizi tamamlamak için var gücümüzle çalışacağız. Bizden sonraki arkadaşımız bayrağı devralana kadar hizmetlerimize devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.