Başkan Kul, Minibüs Esnafının İftarına Katıldı

10/06/2017

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’deki esnaflarla iftarlarda buluşmaya devam ediyor. Başkan Kul son olarak Terme Yalı Minibüs Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği iftar yemeği programına katıldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Yalı Minibüs Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programında dolmuşçu esnafı ile bir araya geldi. Terme Dinç tesislerinde gerçekleşen programa Başkan yardımcısı Sezai Uzun, Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Nuh Yıldız, kooperatif başkanı Yüksel Yılmaz ve üyeler katıldı.

Terme Yalı Minibüs Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yüksel Yılmaz programda yaptığı konuşmasında, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımıza katılımınızdan dolayı herkese şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. İdrak ettiğimiz ramazan ayınınızı tebrik ediyor, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir gecesini ve akabinde ramazan bayramınızı da kutluyor sağlık ve mutlu bir yaşam diliyorum.”dedi.

ACILAR SON BULSUN
İftarda konuşan Belediye Başkanı Şenol Kul, oruç tutmanın neşesini ve Ramazan-ı Şerif’in güzelliğini doya doya yaşadıklarını, camilerin, parkların ve evlerin şenlendiğini dile getirdi.

Tüm dünya Müslümanlarının acılarının son bulması temennisinde bulunan Başkan Kul,” Biz biliyoruz ki buradaki güzel insanlar, esnaf kardeşlerimiz ekmeklerini helalinden kazanırlar. Böyle güzel insanlarla, böyle mübarek bir günde beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Ramazan ayı bereket ayı, paylaşma ayıdır. Allah çocuklarınızla beraber sağlık ve mutluluk içinde tekrar böyle nice güzel ramazanlara ve bayramlara ulaşmayı nasip eylesin. Bu mübarek günler vesilesi ile tüm İslam coğrafyasının huzura, barışa, kardeşliğe kavuşmasını, emperyalistlerin, sömürgecilerin zulmünden kurtulmasını diliyorum” diye konuştu.