Başkan Kul oyunu kullandı

24/06/2018

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu eşi Nuran Kul ile birlikte Yenimahalle ilkokulunda kullandı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eşi ve oğlu ile birlikte sandık başına gitti. Başkan Kul oyunu ikamet mahallesi olan Yenimahalle ilkokulu 1176 numaralı sandıkta kullanırken, vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti.

Kul, oy kullanma işleminin ardından diğer sandıkları ziyaret ederek görevlilere başarılar dilerken, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gelen seçmenlerle sohbet etti.

Seçimlerin tüm vatandaşlar ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Kul,” Güçlü bir Türkiye için inanıyorum ki, Halkımız yine en doğru seçimi yapacaktır. Bugün yapılan seçimin Ülkemiz, Milletimiz ve gönül verdiğimiz AK Partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.