Başkan Kul Parkta Çocuklarla Buluştu

19/04/2017

Terme Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni yapılan parklarda çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Terme Belediyesi tarafından yaptırılan parklar havaların ısınmaya başlamasıyla büyük ilgi gördü. Belediye Başkan Şenol Kul, Belediye meclis üyesi İsa Baş ve park ve bahçeler müdürü Ertan Keleş ile yeni yapılan parklara giderek çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Bir süre parkı gezen Başkan Kul, aileler ve çocuklarla ilgilendi, oyunlarına eşlik etti.

YENİ OTURMA ALANLAR, BANK VE KAMELYALAR
Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği oturma ve spor alanları, bank ve kamelyalar yapılıyor.

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK
Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan değişim çalışmalarını yerine giderek inceleyen Başkan Kul, parkta oyun oynayan çocukların büyük ilgi ve sevgisiyle karşılandı. En büyük teşekkürü çocuklardan alan Kul“ Yeni parklarda hem çocukların hem de çocuklarıyla birlikte parklara gelen yetişkinlerin eğlenceli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan spor aletleri ve oyun grupları monte ediliyor. Çocuklarımızın boş vakitlerini daha sağlıklı ortamlarda eğlenerek geçirmeleri için Terme Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin yüzlerindeki gülümseme, mutluluklarını görmek bizi de çok mutlu ediyor. Bu güvenli ortamda oyunlarını oynayan yavrularımıza iyi eğlenceler diliyorum. Çalışmamız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ziyaret esnasında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a sonsuz teşekkürlerini ileten vatandaşlar, parklara övgüler yağdırıp hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.