Başkan Kul Spor Kulüplerinin Yöneticileri ile Buluştu

01/03/2018

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 'Yerel Buluşmalar' etkinliği kapsamında Terme’deki amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Görüşmede Başkan Kul, Terme’de yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin kulüp yöneticilerini bilgilendirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 'Yerel Buluşmalar' etkinliği çerçevesinde Terme’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin yöneticileri ile buluştu. Terme’deki bir lokalde gerçekleşen toplantıya kulüp yöneticileri ve dernek temsilcileri katıldı.

HER ALANDA GELİŞME

Programda açılış konuşması yapan Başkan Kul, şehrin gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, "Terme Belediyesi olarak, şehrimizin fiziki, ekonomik, sosyal ve kültürel yani her yönüyle gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürürken, Terme’nin çağdaş, yaşanabilir, tertemiz bir şehir olması için gayretle çalışıyoruz. Öz kaynaklarımızı en güzel şekilde değerlendirerek, yaptığımız yatırımlarla Termemize hak ettiği hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

BAŞARI HEYECAN VERİYOR

Spor kulüplerinin desteklenmesi adına sürdürdükleri çalışmalara aynı hızla devam edeceklerini belirten Başkan Kul, “Spor kulüplerimiz başardıklarıyla bizlere heyecan veriyor. Sizlerde büyük özveriler göstererek kulüplerinizi ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Spora gönül vermiş arkadaşlarımıza maddi-manevi desteğimiz devam edecek, bu anlamda her zaman onların yanındayız. Spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sorunlarını önemsiyoruz. Belediye olarak üstümüze düşen ne ise yapacağımızdan emin olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

TESİS İÇİN MÜJDELİ HABER YAKINDA

Terme’nin sporun başkenti olmaya adım adım yaklaştığını da sözlerine ekleyen başkan Kul, “İlçemizin farklı mahallelerinde 3’ü kapalı olmak üzere 6 adet spor tesisini halkımızın hizmetine sunduk. Yine güzel ilçemizde yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı çalışmaları devam ediyor ve projenin % 70’i tamamlanmak üzere. Terme’de Sporun geleceğini güvence altına almak için tesisleşmeliyiz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Bürokratik işlemlerin yerine getirilmesinden sonra sizlere müjdeli haberi vereceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.