Başkan Kul’dan Engelliler Haftası Mesajı

11/05/2017

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlayarak, engellilere gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kul mesajında; “Bizim için her insan özeldir, her insan değerlidir, kıymetlidir, her insan hak ettiği imkan ve haklara sahip olabilmelidir. Engellilik, kader mahkûmluğu, utanılacak, hayata küsülecek, saklanacak, gizlenecek bir durum da değildir. Hiç kimsenin, ileride engelli olmamak için bir garantisi yoktur. O nedenle engellilerimizin sorunlarını paylaşmak hepimizin görevidir. “ dedi

Tüm belediye çalışmalarında engellileri de düşündüklerini belirten Kul, “Tasarladığımız her projeye engelli vatandaşlarımızın rahatını düşünerek yön veriyoruz. Hayatı paylaşmaya engel yok. Yaptığımız her uygulamada ve tasarladığımız her projede engelli vatandaşlarımızın rahatını ve kullanabilirliğini düşünüyoruz. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz her projede engelli bireylerimizi göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artmasına vasıta olması temennisiyle, Engelliler Haftasını kutlarken; onları sevgiyle kucaklayarak ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum” diye konuştu.