Başkan Kul’dan Ordu-İkizce Belediyesi’ne Destek Teşekkürü

24/06/2017

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Komşuluk, bizim kültürümüzde kardeşliktir, paylaşmaktır. dayanışmadır. Sakarlı mahallesinde yapılan yol çalışmalarına verdiği destek ve katkılardan dolayı İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt’e teşekkür ederim” dedi.

Terme Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri için ilçenin muhtelif kesimlerinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezinde alt yapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına devam edilirken, mahalle yollarında beton ve stabilize düzenleme çalışmaları devam ediyor.

GREYDER VE SİLİNDİR DESTEĞİ
Yaklaşan ramazan bayramı öncesi Ordu İkizce belediyesinden Terme Sakarlı mahallesinde yapılan stabilize yol çalışmalarına destek geldi. Sakarlı mahallesinde yapılan çalışmalara 1 adet greyder ve 1 adet silindir desteğinde yapılan çalışmaları, İkizce Kiraztepe mahalle muhtarı ile birlikte inceleyen Terme belediye başkanı Şenol Kul, İkizce Belediye Başkanı Söğüt’e teşekkür etti.

KOMŞULUK KARDEŞLİKTİR
Zaman zaman Terme Belediyesi olarak kendilerinin de komşu belediyelerin proje ve çalışmalarına katkı sağladıklarını ifade eden Kul, “Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce Terme genelinde yeni yol açılmasının yanı sıra, mevcut yolların bakım ve onarımları aralıksız devam ediyor. Ramazan bayramı öncesi çalışmalarına ağırlık verdiğimiz yol yapım işlerine talebimiz üzerine komşu İkizce Belediyesi’nden destek geldi. Komşuluk, bizim kültürümüzde kardeşliktir, paylaşmaktır. dayanışmadır. Sakarlı mahallesinde yapılan yol çalışmalarına verdiği destek ve katkılardan dolayı İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt’e teşekkür ederim” diye konuştu.