Başkan Kul’dan Yol Yapımına İnceleme

25/03/2017

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yapımına başlanan Hüseyinmescit mahallesindeki beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç ve parti üyeleri ile birlikte Hüseyinmescit mahallesindeki beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kul, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Belediyenin imkanlarını hizmete çevirdiklerini anlatan Kul, "Vatandaşımızı çamurdan ve tozdan kurtarmak için önceliğimizi yol güzergahlarına verdik. Altunlu ve Tutluk mahallemizde planladığımız çalışmalarımızı tamamlayarak, Hüseyinmescit mahallemizdeki çalışmalarımıza başladık. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın bizlerden talep ettiği sorunları çözerek yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.