Boğaziçi Üniversitesi’nden Başkan Kul’a davet

03/09/2018

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Boğaziçi Üniversitesi Avrupa Siyaset Okulu’nun Yaz 2018 Programı’nda “Belediyelerde İyi Örnekler: Terme Belediyesi” konulu " organizasyonu kapsamında Boğaziçi üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelecek.

İlçesinde her alanda gerçekleştirdiği kaliteli hizmetlerle dikkatleri üzerine toplayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Boğaziçi Üniversitesi tarafından “Belediyelerde İyi Örnekler” konulu derse katılmak üzere İstanbul’a davet edildi.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK
5 Eylül Çarşamba günü 14.00 – 15.30 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşecek derse Türkiye’nin 21 farklı şehrinden gelen 35 öğrenci katılacak. Başkan Kul, Terme’de gerçekleştiği Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya kadar proje ve çalışmaları ile ilgili tecrübelerini öğrenciler ile paylaşacak.

LİDERİMİZİN İZİNDE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Yaklaşık 10 yıldır AK Parti çatısı altında Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirten Başkan Kul, “Yerel yönetimler olarak sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye'sine karşı sorumlu değiliz. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik, diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere öğrettiği belediyeciliği en iyi şekilde halkımıza yansıtmaya çalışıyoruz. 3 Kasım 2002'de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti ve AK belediyecilik tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye'yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir.” Şeklinde konuştu.

HEYECANLIYIM
Kendisinin de eğitim camiası içerisinden geldiğini ve değişik üniversitelerde öğretmenlik yaptığını hatırlatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Böylesine önemli bir alanda AK Parti belediyeciliğini temsil etmek için Boğaziçi Üniversitesine davet edilmekten kaynaklı mutluyum ve çok heyecanlıyım. Davetlerinden dolayı Boğaziçi Üniversitesi siyaset okulu yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.