Eğitimcilerden Başkan Kul’a Teşekkür Ziyareti

14/07/2017

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a eğitimciler teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kul’u son olarak Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Münir Yüksel ve aynı okulun Müdür Yardımcısı Nabi Akyürek teşekkür ziyaretinde bulundu.

TALEPLERİMİZ YERİNE GELİYOR
Okula sağladığı katkılardan dolayı Başkan Kul’a teşekkür eden Müdür Yüksel, “Başkanımız belediyemizin imkanları doğrultusunda taleplerimizi yerine getirdi. Çocuklarımız artık daha konforlu bir eğitim kurumunda öğrenim görecek.” dedi.

EĞİTİME DESTEKTE İYİ NOKTADAYIZ
Bizim eğitime bakış açımız çok farklı, eğitimi çok önemsiyoruz diyen Başkan Kul, “Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak katkı sunuyoruz. Milli Eğitim’e verdiğimiz destekte iyi bir noktadayız ama daha fazla olmalı. Okul müdürlerimizin, okul aile birliklerinin çok heyecanlı olması bizi de motive ediyor. Çocuklarımız bizlerin umudu, yarınımız, geleceğimizin teminatı. Bu anlamda bizler eğitimcilerimizin her zaman yanında olup, istek ve taleplerini yerine getireceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda Terme Ahmet Ersoy ilkokulu müdürü Münir Yüksel Başkan Kul’a isminin yazdığı hat sanatı ile yapılmış bir tablo hediye etti.