Gaziantep’e Dair Her Şey Terme’de

06/12/2017

Terme Belediyesi ile Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Gaziantep yöresel ürünler ve yemek şenliği 8-12 Aralık tarihleri arasında Terme’de gerçekleştirilecek.  Antep yöresine ait yöresel ve kültürel her türlü ürünün sergileneceği etkinlik şimdiden çok renkli geçmeye aday.

Terme Belediyesi ve Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonu ile birlikte Gaziantep yöresel ürünler ve yemek şenliği düzenleniyor. 8-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikle alakalı Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Başkanı Ahmet Öner, Marmara Bölge Başkanı Adnan Gültekin Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

ÜCRETSİZ SİRK GÖSTERİSİ, SIRA GECESİ

Terme Huzur Sokağında gerçekleşecek olan Yöresel Ürünler ve Yemekler Şenliğinde Gaziantep’in bakırı, el işlemeleri ve yemekleri sergilenecek.  Cumartesi ve Pazar günü ise ücretsiz sirk gösterileri ve akşamda sıra geceleri yapılacak.

CUMA SAAT 11:00 ‘DE AÇILIYOR

8 Aralık 2017 Cuma günü saat 11:00’de Terme Huzur Sokağında açılışı yapılacak olan etkinlikle ilgili açıklama yapan Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut “Burada yapacağımız etkinlik çok güzel olacak. Terme’nin Gaziantep ile buluşmasını sağlayacağız. Belediye olarak sağladığı desteklerden dolayı Şenol Kul bey’e teşekkür ederim. “ dedi.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Festivallerin amacı bir araya gelmek, birlik olmak, kaynaşmak ve dayanışmaktır. Bu gibi etkinlikler Terme’miz için de çok önemli. Gaziantep’i buraya getireceğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. 8-12 Aralık tarihleri arasında 5 günlük sürede devam edecek olan Yöresel Ürünler ve yemek şenliği Terme’li vatandaşlarımıza değişik lezzetleri sunacak ve tanıtacak.  Bizler Terme’nin bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmasından son derece mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte bu güzellikleri daha da artırmak üzere çalışacağız. Bu şenliğin Terme’ye ve katılımcılara hayırlı olmasını diliyor, herkesi bu etkinliğe bekliyorum” diye konuştu.