İl Öğrenci Meclisi Başkanından Başkan Kul’a Ziyaret

08/12/2017

Samsun il Öğrenci Başkanlığına seçilen Terme Karadeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayhan Demirci Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kul, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz onların daha rahat ve huzur içinde geleceğini temin etmek için onlarla birlikte çalışıyoruz. Birbirimizin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Samsun il Öğrenci Başkanlığına seçilen Ayhan Demirci, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tombaş, Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yunus Emre Öztürk ve Samsun İl Öğrenci Başkanı Ayhan Demirci ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Terme Karadeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi olan Ayhan Demirci Terme’deki seçimlerden sonra Samsun’da yapılan öğrenci meclis seçimlerini kazanarak Samsun 15. İl Öğrenci Meclis Başkanı seçildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM
Ziyarette konuşan Samsun İl Öğrenci Başkanı Ayhan Demirci “Bu seçim sürecinde bizlere destek verdiğiniz için öğrenci konseyi adına size ve Ak Parti İlçe Başkanımız Ali Kılıç ve yönetimine, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Tombaş ve yönetimine ayrıca okul müdürümüz Tuncay Özgenç ve Savaş Bozkurt hocama çok teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi tüm öğrenci kardeşlerimiz için yönetimim ile beraber çalışacağım. İlimizdeki öğrencilerimizin taleplerini isteklerini büyüklerimize iletmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

BAŞKAN KUL TEBRİK ETTİ
Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Kul, yaptıkları çalışmalarda gençlerle birlikte yol yürüdüklerini söyleyerek “Bu güne kadar hep öğrencilerle birlikte olduk, onlarla birlikte yol yürüdük ve onlarla birlikte adım attık. Gençlerimiz bizim geleceğimiz onların daha rahat ve huzur içinde geleceğini temin etmek için onlarla birlikte çalışıyoruz. Birbirimizin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Ayhan kardeşimin elde ettiği başarısından dolayı kutluyor, gururlandığımı ifade ederek kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu