İmar Revizyonu Mecliste

08/09/2017

Terme’de uzun süredir inşaat sektörünün önündeki engel olarak görülen  sorunlar, 12 Eylül’de Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek Revizyon Uygulama İmar Planıyla ortadan kaldırılıyor.

Terme İlçe Belediye Başkanlığı Revizyon Uygulama İmar Plan Teklifi Büyükşehir Belediye meclis gündeminde yerini aldı. Uzun bir süredir Terme’de inşaat sektörünün önündeki en büyük engellerden biri olarak görülen plan, sonunda meclis gündemine girdi. Büyükşehir ve Terme Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar neticesinde sona gelinen Revizyon Uygulama İmar Planı, Terme Belediyesi’nin meclisinde onaylandıktan sonra meclis gündemine alınması için Büyükşehir Belediyesine gönderildi ve 12 Eylül Salı günün yapılacak olan meclis gündeminde yerini aldı.

AKILLARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

Revizyon Uygulama İmar Planıyla ilgili yoğun bir çaba gösterdiklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Revizyon Planındaki belirsizlik yüzünden uzun süredir hayli sıkıntılar çektik. Hemşerilerimize kendimizi anlatmakta zorlandığımız zamanlar oldu. Biz çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik ve nihayet sona gelindi. Büyükşehir Meclisi’nden çıkacak kararın ardından ilçemizde inşaat sektörünün rotası netleşecek ve kimsenin aklında soru işareti kalmayacak. Terme’de artık modern ve düzgün şehirleşmenin önünde hiçbir engel kalmamış olacak. Biz Termemizi her anlamda marka bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Düzgün bir şehirleşme bu anlamda en önemli adımlardan biri. Bu konuda bize yol gösterecek olan Revizyon Uygulama İmar Planı ilçemize hayırlı olsun” dedi.