İSTANBUL’DA TERME’YE YOĞUN İLGİ

25/09/2017

SAMKON tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri’ne katılan Terme Belediyesi’nin açtığı standa ilgili çok yoğun oldu

--------------

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri’nde Terme Belediyesi yerini aldı. İstanbul Yeni Kapı Miting Alanında bu yıl da coşku ile gerçekleştirilen etkinlikte Terme Belediyesi standına ilgi yoğundu.

Terme Belediyesi’nin standı beğeni topladı. Ziyaretçilere, ilçenin doğal güzelliklerini anlatan yazılı ve görsel çalışmalarla tanıtım yapılırken, Terme‘nin coğrafi işareti olarak tescillenmiş Terme Pidesi ve lezzetini Terme’nin toprağından ve suyundan alan Terme Pirinci ile yapılmış tereyağlı pilav ve fındık ikram edildi.

TERME’Yİ DÜNYA TANIYACAK

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Başkan Yardımcısı Sezai Uzun da stantta ziyaretçilerle buluştu. Pilav ikramını bizzat kendisi yapan Başkan Kul, belediye standına gösterilen ilgiden memnun kaldığını söyledi.  Başkan Kul,  “SAMKON tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri önem verdiğimiz etkinliklerden biri. Terme Belediyesi olarak ilçemizin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak ve bunu tanıtmak bizim için hassas bir görev. Bu anlamda bugün burada olmak ve bu ilgiyi görmek bizi çok mutlu etti. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle hasret gidermek, Termeli olmayıp standımızı ziyarette bulunan katılımcılara ilçemizi tanıtabilmek çok güzel. Hedefimiz Terme‘yi Dünyaya tanıtabilmek. Bunun için üzerime düşen her türlü görevi yerine getirmek için çalışıyorum ve çalışacağım. Herkes bilmeli ki Terme artık uyandı ve harekete geçti. Önümüzdeki engeller tek tek aşılacak ve Terme hak ettiği değeri görecek. Ben Terme Belediye Başkanı olarak bunun sözünü veriyorum” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Terme standını ziyaret eden misafirlerle tek tek ilgilenerek onları Terme’ye davet etti.