Kul: "Çocuk Bugünün Yarını, Yarının Umududur"

20/11/2017

Terme Cumhuriyet İlkokulu 60 öğrencisi ile birlikte gerçekleştirdiği programla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü kutladı.  Programa katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Çocuk Bugünün Yarını, Yarının Umududur, içinde çocuk olmayan hiçbir projenin başarılı olma şansı yoktur. Bu nedenle çocuklarımıza ayrı bir önem veriyoruz” dedi.

Terme’de 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilçenin Cumhuriyet ilkokulu’ndan 60 öğrenci program düzenledi. Etkinlikte çocuklar Çocuk Hakları Bildirgesi hakkında bilgiler verdiler ve haklarını okudular.

ÇOCUKLAR ÇİÇEKTİR

Terme Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Şenol Kul, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Salih Yalçınkaya, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Çocuklara yapılacak en büyük hizmetin onları sevgi ve şefkatle yetiştirmek olduğunu hatırlatan Başkan Kul tüm çocukların bir çiçek olduğunu belirterek, onlar için sevgi ve barış dolu bir yaşam dilediğini belirtti.

AYRI ÖNEM VERİYORUZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul burada yaptığı konuşmada “Bu dünyanın geleceği artık sizlerin ellerinde.  Sizler de bu haklarınıza sahip çıkacaksınız. Bizim de Belediye olarak sizin haklarınıza saygı göstermemiz ve yardımcı olmamız gerekiyor. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımıza baktığımda onların yüzlerindeki gülücük, neşeyi ve sevgiyi görünce gelecekten bir kat daha umut duyuyorum. Bu programı düşünen, hazırlayan, emeği geçen tüm hocalarımıza ve katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Çocuk Bugünün Yarını, Yarının Umududur, içinde çocuk olmayan hiçbir projenin başarılı olma şansı yoktur. Bu nedenle çocuklarımıza ayrı bir önem veriyoruz” dedi.

Öğrenciler program sonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’dan isteklerini dile getirdiler.