Şenol Kul Cafer Ergen ve Selami Altınok ile Görüştü

21/07/2017

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyesi Cafer Ergen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bir dizi ziyaretler için Ankara’da bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, son olarak Terme’li Hakim, HSK üyesi Cafer Ergen’i makamında ziyaret etti. Eski Terme Kaymakamlarından olan, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un da Cafer Ergen’i ziyaret ettiği buluşmada Terme üzerine sohbet edildi.

Belediye Başkanı Şenol Kul, Ergen ve Altınok’a ilçesinde planlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Her ikisine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaret sonunda HSK üyesi Ergen, Başkan Kul ve Emniyet Genel Müdürü Altınok’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.