Terme Belediyesi Engellilere El Uzatmaya Devam Ediyor

Terme Belediyesi, Terme’li engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, göreve geldikleri günden beri dar gelirli, kimsesiz ve engellilerin yardımına koşmaya çalıştıklarını, görevlerinin “engelleri kaldırmak” olduğunu söyledi.

Terme Belediyesi Terme’de engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye, yaptığı örnek çalışmalara devam ederek, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne tekerlekli sandalye başvurusunda bulunan vatandaşların taleplerini karşıladıklarını söyledi.

YAŞAMLARINDA YARDIMCI OLUYORUZ
Daha önceden vatandaşların katkıları ile 10 akülü sandalye verdiklerini, son olarak da 7 vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim ettiklerini belirten Başkan Kul “Terme'de yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Sağlıklı toplum, engellerine sahip çıkan toplumdur. Yerel yönetimler olarak bizim görevimiz engelli vatandaşlarımızı tespit edip, yaşamlarında yardımcı olmaktır. Bugün 7 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşıladık. Onlara özgü hazırlanan bu araçlarla ömürlerinin bundan sonra kalan yaşamlarını daha da kolay geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Başkan Kul’a teşekkür etti.