Terme Din Görevlileri Derneğinden Kul’a Ziyaret

09/01/2018

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Din Görevlileri Dernek Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Kul, “Ortak bir gaye için çalışıyoruz. O da insan. Sizler insanların dünya ve ahiretine hitap ederken, bizler de dünya yaşantılarını daha iyi noktalara getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Terme Din Görevlileri Dernek Başkanı İhsan Sakallı, Dernek yönetim kurulu üyeleri Halis Kaya, Bilal Gün ve Ali Alparslan ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Başkan Kul ve ziyaretçiler Terme Pazar Cami bahçesinde yer alan ve yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında yıkılarak taşınan yeni dernek binası hakkında istişarelerde bulundular.

“ORTAK GAYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Toplum olarak sıkıca bağlanmanın, en önemli kaynağının camiler ve din görevlileri olduğunu ifade eden Başkan Kul, “Camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz, aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal meselelere da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir misyon üstelenmişlerdir. Ortak bir gaye için çalışıyoruz. O da insan. Sizler insanların dünya ve ahiretine hitap ederken, bizler de dünya yaşantılarını daha iyi noktalara getirmeye çalışıyoruz. Toplumumuzun bu önemli unsurlarına biz gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Terme Din Görevlileri Dernek Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şenol Kul’a desteği ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.