Terme’de Bayramlaşma Programı Yapıldı

25/06/2017

Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Terme Belediyesi hizmet binası önündeki açık alanda yapıldı.

Terme Kaymakamlığı ve Terme Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Terme Belediyesi önünde yapıldı. Bayramlaşma Programına Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak parti ilçe Başkanı Ali Kılıç, Terme belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personeli, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Şenol Kul, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Daha nice bayramlarda bir arada olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getiren Başkan Kul, “Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bayramlar, halkımızın birlik ve dayanışmasını sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesini sağlayan, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Ramazan Bayramının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum, bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için yürütülen mücadelelerde canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Belediye önündeki bayramlaşmadan sonra ilçe Terme ilçe emniyet müdürlüğüne geçen heyet ardından İlçe Jandarma komutanlığını da ziyaret ederek askerler ile bayramlaştılar.