Terme’de Çöp Konteynerlerine Yerinde Temizlik

31/05/2018

Terme Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerini dezenfekte etmeye başladı.

Terme Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Terme’de bulunan tüm çöp konteynerlerini yıkayıp dezenfekte ediyor. Temizlik ekipleri konteynerleri yıkama çalışmasını günlük düzenli olarak yapılıyor. Konteyner temizleme aracı, çöpleri boşalttıktan sonra, suyla yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Terme Belediyesi temizlik işleri müdürü Ertan Keleş, "Çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için. Bundan sonra tüm konteynerlerimiz yerinde yıkanarak, özel ilaçlarla dezenfekte edilecek. Terme halkımızın hizmetine temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulacak" dedi.