Terme’de Engellilerin Lunapark Sevinci

30/06/2017

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Terme’de yaşayan engellileri lunaparka götürdü.

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçedeki engelli çocukların eğlenmesi amacıyla bir organizasyon düzenledi. Belediye tarafından engelli genç ve çocuklar lunaparka götürüldü.

115 ENGELLİ GENÇ
Terme’li 115 engelli genç ve çocuk, kendilerine refakat eden öğretmen ve belediye görevlileri nezaretinde bindikleri gondol, çarpışan otomobil ve tren gibi eğlence araçlarında hayatlarının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Çocuklarla lunaparkta bir araya gelen Başkan Kul engelli çocuklar ile çarpışan araçlara bindi, mutluluklarına ortak oldu.

ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Engelli vatandaşlara pozitif ayırımcılık yaptıklarını belirterek, engelli vatandaşların topluma kazandırılması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydeden Kul,“Terme ilçemizde yaşayan Engelli çocuklarımızı bir nebzede olsa sevindirmek çok güzel. Bizlerde onların mutluluğu ile mutlu olduk. Terme Belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Engelli vatandaşlar ve yakınları, kendilerine özel bir gün yaşatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür etti.