Terme’de Futbol Ateşi Yandı

05/09/2017

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen Terme Belediyesi  1. Plaj Futbolu Turnuvasında sona gelindi. 12 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuva da sona yaklaşıldıkça heyecan giderek tırmandı.

Centilmenlik ve spor ahlakından vazgeçmeden yapılan karşılaşmalarda finale Karaocak ve Atmaca Takımları kaldı. Nefes kesen mücadelenin ardından kupayı göğüsleyen Karaocak Takımı oldu. Kupaları sahiplerine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul taktim etti.

Başkan Kul  “İlk olmasına rağmen katılımın bu denli fazla olması beni çok mutlu etti. Katılım sağlayan tüm takımlara ve destekleyen vatandaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha görmüş olduk. Gelecek yıllarda daha da kabalık olarak bu tür organizasyonlarda buluşmak dileği ile” dedi.