Terme’de Şölen Zamanı

05/09/2017

Terme’de Şölen Zamanı

Terme Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni yaklaşıyor. 9 Eylül cumartesi günü şölenin kapıları tüm halka açılıyor.

Terme Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni hazırlıkları sona ermek üzere. Bu yıl ilki düzenlenecek olan şölen için itina ile çalışan belediye ekipleri her şeyin yolunda gitmesi için üstün bir çaba sarf ediyor. Şölene katılacak olan çocuklar ve ailelerin rahatı için her şeyin düşünüldüğü organizasyonda animasyon gösterisi, oyun parkuru, Kur’an tilaveti, konser ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek duygularını şöyle ifade etti; "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların yüzünde ufacık bir tebessümün dahi sebebi olabilirsek ne mutlu bize. Gelecek nesillerden umutlu olabilmek ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştirmekle mümkündür. Biz Terme Belediyesi olarak gelecek nesiller için her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız. 9 Eylül günü kapılarını açacak olan Toplu Sünnet Şölenimize tüm halkımızı bekliyoruz."