Terme’ye Lostra Salonu

12/10/2017

Terme’ye Lostra Salonu

Terme Belediyesi Lostra Salonu yapımına başladı. Mehmetçik Sokakta yapımına devam eden Lostra Salonu  6 adet bölmeden oluşacak.

Terme Belediyesi vatandaşların isteklerine cevap vermeye devam ediyor. Özellikle ilçe meydanında çalışan boyacıların istekleri üzerine yapımı planlanan Lostra Salonu şehre yeni bir görüntü kazandıracak. Salonda boyacıların sıcak ve soğuğa karşı rahatça korunabilecekleri ve malzemelerini rahatça depolayabilecekleri aynı zamanda estetik görüntünün de korunacağı 6 adet bölme yer alacak.

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Şenol Kul düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “ Şehrimize küçük ve estetik dokunuşlar yapmaya özen gösteriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Lostra Salonumuz olacak. Şehir içinde dağınık halde bulunan boyacı kardeşlerimiz yeni yerlerine kavuşurken aynı zamanda estetik açıdan da hoş bir görüntü sağlanmış olacak. İlçemize yapılacak her türlü yeniliğin takipçisiyiz. Adım adım daha güzele ve iyiye gidiyoruz. Sabır ve destek ile çok daha güzel günler göreceğimize inancımız tam”