TİAD Terme’nin Değerlerini Son İftarda Buluşturdu

25/06/2017

Terme İş Adamları Derneği, (TİAD) Terme’li siyasetçi, akademisyen, iş adamı, yazar, sanatçı ve sporcularla üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Programa katılan Başkan Kul, “Terme’de değişim başladı ve bunun hızlanması niçin sizlere ve fikirlerinize ihtiyacımız var. İlçemizi el birliği gönül birliği ile hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Terme İş Adamları Derneği, Ramazan ayı’nın son iftarında Terme’li siyasetçi, akademisyen, iş adamı, yazar, sanatçı ve sporcularla üyelerini Ulusoy tesislerinde iftar yemeğinde buluşturdu.

Programa Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, TİAD Başkanı Muharrem Çelik ve Samsun ve Ankara illeri ağırlıkta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde çalışan ve görev yapan siyasetçi, akademisyen, iş adamı, yazar, sanatçı ve sporcularla, aileleri katıldı.

4. BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
Programda bir konuşma yapan TİAD Başkanı Muharrem Çelik, “Kısa adı TİAD olan Terme İş Adamları Derneğini 2013 yılında, Terme´ye istihdam sağlamak ve iş adamları arasındaki birlikteliği artırmak amacıyla kurduk. Bu yıl 4’sünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz ramazan iftar programını hep birlikte gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR
Programda emeği geçen ve düzenleyen TİAD Başkanı Muharrem Çelik başta olmak üzere herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Şenol Kul, “Bizi bir araya getiren toprak paydamız Terme. Her branşta güzel ülkemizin değişik illerinde görev yapan sizler gibi değerlerimiz var. Dünyada en büyük güç bilgi ve Terme için bu güç bizde mevcut. Terme Belediye Başkanı olarak sizlerle gurur duyuyoruz. El birliği ile ortak akılla bir araya gelirsek tüm sorunlarımızı çözeriz. Bu tür birlikteliklerin geleneksel hale gelerek devam etmesini diliyorum. Terme’de değişim başladı ve bunun hızlanması niçin sizlere ve fikirlerinize ihtiyacımız var. İlçemizi el birliği gönül birliği ile hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Program, iftara katılan kişilerin kendilerini tanıtması ile devam etti. Gecenin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.