Türk Eğitim Sen’den Başkan Kul’a Ziyaret

23/01/2018

Türk Eğitim Sen’in yeni seçilen Terme İlçe yönetimi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Türk Eğitim Sen Terme Şube Başkanı Alparslan Yüksel,  İlçe yönetimi ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediyecilik faaliyetleri, Terme’de eğitim, Türk Eğitim Sen Sendikası hakkında bilgi alışverişinin konu edildiği ziyarette Başkan Kul,  "Bizim için önemli olan yaşadığımız bu şehri geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu çerçevede sendikalarla yaptığımız fikir alışverişlerinden ziyadesiyle mutlu oluyoruz. İnanıyoruz ki sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler olarak iş birliği içerisinde çalışarak bu şehri iyi bir geleceğe taşıyacağız" dedi.

Terme Şube Başkanı Alparslan Yüksel eğitimin ve eğitimcilerin sorunları ile her zaman ilgili ve alakalı olmasından dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür etti.