Yeni Yollar Açıyor

22/02/2018

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma ve genişletme çalışmaları Yalı Mahallesinde devam ediyor.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde beton yol, kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Terme’nin gelişimine de katkı sağlıyor.

Yalı mahallesinde devam eden yol açma ve genişletme çalışmalarını mahalle muhtarı Murat Dinç ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şenol Kul mahalle halkı sakinleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gelişen ve değişen Terme’nin ulaşım sorununu çözmek ve yolları daha modern hale getirmek için planlamaya uygun olarak çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Başkan Kul, “Terme’de yaşamının kolaylaştırılması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yeni açmış olduğumuz yollarımızın ilimize, mahallemizdeki hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yalı mahallesi muhtarı Murat Dinç ve mahalle sakinleri Başkan Kul’a ziyaretlerinden ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.